Τeak Βιρμανίας

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η εταιρεία ROUCHOTAS έχει καταξιωθεί ως κορυφαία δύναμη στον κλάδο της είναι το γεγονός ότι διαθέτει, το μεγαλύτερο απόθεμα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε ξυλεία Teak Βιρμανίας (Tectona Grantis).

Χάρις στην υψηλή εξειδίκευση που διαθέτει στην εμπορία και ποιοτική κατεργασία αυτού του ξύλου, η εταιρεία ROUCHOTAS αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη που εμπιστεύονται σταθερά, επί σειρά ετών, μεγάλα ναυπηγεία, ναυπηγοί, κατασκευαστές καταστρωμάτων, αλλά και ιδιοκτήτες σκαφών, σε διεθνές επίπεδο.

Το Teak Βιρμανίας είναι το ιδανικότερο είδος ξύλου, για πάσης φύσεως εξωτερικές εφαρμογές, λόγω των μοναδικών του αντοχών στον χρόνο και τις καταπονήσεις από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι χαρακτηρίζεται και ως ο ‘‘βασιλιάς’’ όλων των ειδών ξυλείας!

Το απόθεμα της εταιρείας σε Teak Βιρμανίας καλύπτει μεγάλο εύρος σε πάχη, πλάτη, μήκη, ποιότητες και μορφές, κάνοντας εύκολη τη διαδικασία επιλογής για κάθε πελάτη, όσο ειδικές κι αν είναι οι απαιτήσεις του.

Χάρις στο προηγμένο σύστημα πολλαπλών ελέγχων ποιότητας που εφαρμόζει και την αυστηρή επιλογή ξυλείας, που γίνεται προσωπικά από τους ιδιοκτήτες, το όνομα της εταιρείας ROUCHOTAS είναι εγγύηση αξιοπιστίας κι ασφάλειας για το τελικό προϊόν, ακόμη και για τις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης.

Στην Ευρώπη και όχι μόνον, ‘‘ROUCHOTAS’’ σημαίνει Teak Βιρμανίας κι ασύγκριτη ποιότητα ξυλείας!

burma map 500

 

teak isoveno 660 teak fardiveno 660