Εταιρικό Προφίλ

Για Ξύλινα, Δάπεδα – Deck - Eπενδύσεις τοίχων - Eιδικές κατασκευές για οικιακή, επαγγελματική ή ναυπηγική χρήση, όταν το ζητούμενο είναι η ξυλεία άριστης ποιότητας που αντέχει στον χρόνο και κερδίζει τις εντυπώσεις, το όνομα που εμπιστεύεται η αγορά, για περισσότερα από ογδόντα χρόνια, είναι σταθερά η εταιρεία ROUCHOTAS.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας πιστοποιείται και από την υπερσύγχρονη υποδομή της, που αποτελεί πρότυπο καθετοποιημένης παραγωγής όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η κεντρική μονάδα παραγωγής κι αποθήκευσης αναπτύσσεται σε συνολική επιφάνεια 27.500m², ενώ η εταιρεία διαθέτει ακόμη 3 υποκαταστήματα και 2 εκθεσιακούς χώρους, για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Με προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, υψηλά εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους ξυλείας διεθνώς, η εταιρεία ROUCHOTAS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές, από το στάδιο της μελέτης, και της κοπής ξυλείας και των υποπροϊόντων της, μέχρι την τοποθέτηση και συντήρησή τους. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των βασικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία περιλαμβάνονται:

Ξήρανση ξύλου με τα πιο σύγχρονα μέσα
Προκατασκευή καταστρώματος κι άλλων εφαρμογών
Επεξεργασία ξυλείας σε οποιαδήποτε διάσταση
Κατασκευή σύνθετης ξυλείας από όλα τα είδη
Κοπή ξυλείας από κορμό σε κάθε επιθυμητή διάσταση
Κοστολόγηση έργου
Προμήθεια υλικών επί ασφαλούς αντιτίμου (lump sum price)

Ένας τομέας όπου η εταιρεία έχει ολοκληρωμένη και συνεπή δραστηριότητα είναι η τεχνική υποστήριξη, σε επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες. Το εξειδικευμένο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό της είναι κάθε στιγμή δίπλα στον πελάτη, παρέχοντας τεχνική καθοδήγηση και συμβουλευτική κάλυψη για τη σωστή χρήση και συντήρηση όλων των εφαρμογών, που πολλαπλασιάζουν τα πλεονεκτήματα και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων ξυλείας.

Σε έναν τομέα όπως είναι το ξύλο, που σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα κατασκευής, αλλά και την αισθητική που αναδεικνύει συνολικά το αποτέλεσμα, το όνομα ROUCHOTAS είναι η φυσική επιλογή, ακόμη και για τις πιο ειδικές απαιτήσεις και λύσεις!

 

2 4092 1000

2 4585 1000